REABILITARI HIDROIZOLATII

REABILITARI HIDROIZOLATII – sunt acele lucrari care asigura unei structuri construite o etansare continua si omogena, o protectie a elementelor sau partilor de constructie impotriva infiltratiilor si/sau exfiltratiilor apei si/sau a umiditatii naturale a mediului. In domeniul constructiilor, o cladire sau o structura este hidroizolata prin folosirea de membrane pentru a proteja interiorul pe care il acopera pastrandu-i in acelasi timp integritatea structurala. Hidroizolarea constructiilor se referã la structurile de cladiri (subsoluri, terase, acoperisuri plate, structuri acvifere artificiale etc.).
In constructii, o structura are nevoie de hidroizolatie deoarece betonul insusi nu este impermeabil (dar poate fi hidroizolat cu usurinta folosind diversi aditivi).
Sistemul conventional de hidroizolare se bazeazã pe “membrane”. Aceasta inseamna aplicarea unuia sau mai multor straturi de membrane (constituite din diferite materiale: bitum, silicati, poliuretani, PVC, EPDM etc.) care actioneaza ca o bariera intre apa din mediul ambiant si structura cladirii ca atare, impiedicand patrunderea acesteia. Cu toate ca sistemul de hidroizolare este bazat pe membrane cu o aplicare precisa a acestora, de multe ori, acesta procedura poate creea ulterior probleme. Problemele de aplicare sau aderentã la substrat pot duce la infiltratii sau exfiltratii.

In principal, urmatoarele structuri ale constructiilor necesita hidroizolatii:
– fundatii;
– beciuri (pivnite), diferite structuri asemanatoare;
– subsoluri / demisoluri;
– terase;
– structuri de acoperisuri;
– orice alt tip de spatiu care poate veni in contact direct cu apa;
– elemente structurale (piscine, rezervoare, etc.).

Executam lucrari de hidroizolatii la cele mai bune preturi, cea mai ridicata calitate, seriozitate si profesionalism.