DESPRE NOI

CALITATEA LA CELE MAI MICI PRETURI

Echipa noastra executa constructii case/vile,  amenajari,  renovari,  instalatii sanitare/termice,  instalatii electrice,  termosistem  blocuri/case/vile  etc. Avem experienta de peste  15 ani.

SERIOZITATE SI PROFESIONALISM

Avem un record dovedit de realizare si sunt o companie de renume din Romania. Ne asiguram ca toate proiectele sunt realizate cu profesionalism folosind materiale de cea mai mare calitate.


GARANTIA LUCRARILOR EXECUTATE

Ne angajam sa finalizam toate proiectele in termenul stabilit cu clientii nostri. Folosim cele mai bune tehnologii si instrumente pentru a ne asigura ca toate procesele sunt realizate rapid, de asemenea, dand atentie la detalii si asigurarea ca totul este facut corect.

CINE SUNTEM?
Case Mansarde este o firma de constructii din Constanta ce se manifesta preponderent in domeniul Constructiilor, constructii case la cheie, proiecte case, amenajari case si vile, amenajari apartemente, finisaje, blocuri, materiale constructii, constructii case. Mai multe detalii vei putea gasi in pagina de prezentare a firmei. Industria de constructie a caselor implica un mare angajament, atat din partea constructorului, cat si din partea clientului.